Blog · Foredrag · Kompetencer · Referencer · Links
LIFELIKE BEHERSK din egen VIRKELIGHED

Den ene dag skal vi motionere, den næste skal vi spise mindre fedt, den næste mindre sukker osv. Hvad sker der? Har du tænkt på at spørge din egen krop? Molekylerne har måske svaret.

Lad det være sagt med det samme. Dette foredrag er kontroversielt, jeg har ingen beviser, og du vil føle dig provokeret til tider. Men tænk over det, hvor får du din viden fra? Hvem er det egentlig der styrer din krop?

Dette emne har vi alle notorisk en mening om. Det er helt naturligt. Men hvad vil det sige at være "naturlig"? Er det ikke en kendsgerning, at livet, fra det øjeblik vi bliver født, i højere grad er en kamp for at undgå farer end det er en søgen efter det "sunde"? Valget er dit.

Udvid dit perspektiv.

 

Sundhed og Sygdom i nyt perspektiv Hvad er sundt og hvad er usundt? Spørg dine molekyler.
Baggrunden for dette tema er mine år som laborant på retskemisk afdeling ved retsmedicinsk institut, hvor der også forskes i metabolisme. Intet er helt som du tror.
Emner: Kemi, genetik, motion, ernæring, sygdom mm.
Tilbage

Foredraget er på ca. 1 times varighed, afhængig af spørgelyst, og vil typisk være en blanding af emnerne, men med aftalt hovedtema. Der kræves ingen særlige faglige forudsætinger for at forstå hvad jeg siger. Alle kan være med.


lifelike.dk · Jesper Berggreen · jesper@lifelike.dk · +45 22735013 · CVR 35691146 · Giv mig et kald, og kom tættere på virkeligheden