Blog · Foredrag · Kompetencer · Referencer · Links
LIFELIKE INFORMATION skaber VIRKELIGHED
-

Min første erfaring med "informationsteknologi" var, da jeg som 6 årig fandt en gammel transistorradio i en grøftekant. Jeg splittede den ad til atomer og begyndte at proppe komponenter ind i stikkontakten. Det gav sjove lyde og lugtede fælt, til stor begejstring for mine venner! Siden er jeg blevet mere forsigtig...

Dette foredrag kan ikke undgå at komme til at handle om teknologi. Men er teknologi kun noget moderne issenkram der bruger strøm? Nej, en stenøkse er også teknologi. Faktisk mener jeg personligt, at den teknologi der har påvirket menneskeden mest overhovedet er synålen!

De teknologiske færdigheder mennesket besider udvikles kun, hvis den viden der skal til for at beherske dem bliver formidlet. Begrebet informationsteknologi er selvforstærkende. Hvor ender det?

Udvid dit perspektiv.

 

Informationsteknologi i nyt perspektiv Vi lever i en verden af information i form af tegn og symboler, men hvordan når de frem? Kommunikation.
Baggrunden for dette tema er mine mange år i IT-branchen kombineret med vidnesbyrdet om, hvor svær udvikling er, når information er en mangelvare.
Emner: Semiotik, evolution, teknologi, fysik, kemi mm.
Tilbage

Foredraget er på ca. 1 times varighed, afhængig af spørgelyst, og vil typisk være en blanding af emnerne, men med aftalt hovedtema. Der kræves ingen særlige faglige forudsætinger for at forstå hvad jeg siger. Alle kan være med.


lifelike.dk · Jesper Berggreen · jesper@lifelike.dk · +45 22735013 · CVR 35691146 · Giv mig et kald, og kom tættere på virkeligheden