Blog · Foredrag · Kompetencer · Referencer · Links
LIFELIKE BYG en ny VIRKELIGHED

Siden jeg var helt lille og så Professor Balthazar i fjernsynet har jeg villet være opfinder. Ja, nu om dage har man næsten glemt det ord, og i stedet taler man om innovation. Men det handler i bund og grund om at finde på. Det er danskere gode til, og jeg er stolt af nu at kunne kalde mig opfinder, efter et indslag hvor TV2 syntes det var på sin plads!

Men hvordan bliver man opfinder? Skal man ikke opdage noget helt nyt og på utrolig vis frembringe noget verden aldrig har set? Jo, men man kan jo sætte verden sammen på nye måder af ting som findes i forvejen! Se på hvad du har omkring dig, og find nye muligheder.

Vi er dog efterhånden så mange på denne lille blå planet, at vi nu for alvor er nød til at tænke bæredygtighed ind i alt hvad vi opfinder og producerer. Ellers bliver vi irriterede på sidemanden, og begynder at slås istedet for at lave noget alle har gavn af.

Udvid dit perspektiv.

 

Energi og Miljø i nyt perspektiv Skal vi spare på energien? Er klimaforandringerne en trussel? Ja! Måske...
Baggrunden for dette tema er universelt. Det er så altomfattende, at vi alle bør have en velbegrundet holdning til det. Her deler jeg blot mit foruroligende perspektiv.
Emner: teknologi, energi, infrastruktur, ressourcer, kemi mm.
Tilbage

Foredraget er på ca. 1 times varighed, afhængig af spørgelyst, og vil typisk være en blanding af emnerne, men med aftalt hovedtema. Der kræves ingen særlige faglige forudsætinger for at forstå hvad jeg siger. Alle kan være med.


Reaktioner:
- Han ved hvad han taler om, og havde styr på tingene! Carsten Moeskjær Madsen, Herningsholm Erhvervsskole
- Med Joule i hånden kan Jesper Berggreen, i et imponerende flow, tegne en linje i menneskets energiudvikling fra forhistorisk tid til en forhåbentlig bæredygtig fremtid. Jim Campbell, Samsø Bæredygtig Festival


Find dette foredrag på Foredragsportalen.dk.
lifelike.dk · Jesper Berggreen · jesper@lifelike.dk · +45 22735013 · CVR 35691146 · Giv mig et kald, og kom tættere på virkeligheden